ویزای فنلاند

ویزای فنلاند

ویزای فنلاند

ویزای فنلاند

  • ۰
  • ۰

ویزای اسپانیا

چگونگی اخذ ویزای اسپانیا برای ایرانیان – نحوه دریافت روادید اسپانیا

پرچم اسپانیا

ویزای توریستی اسپانیا

ویزای توریستی اسپانیا شامل افرادی می‌شود که قصد اقامت کوتاه مدت در اسپانیا به منظور تفریح و بازدید داشته باشند؛ ویزای توریستی اسپانیا برای دو هفته تا سه ماه صادر می‌شود و به مسافر اجازه ی کار یا اقامت بیشتر از مدت زمان ویزا را نمی‌دهد.
جهت تقاضای روادید اسپانیا، حضور متقاضی الزامی است و مصاحبه صورت می‌گیرد. برای دریافت فرم تقاضای روادید و تعیین وقت مصاحبه، باید به دفتر کنسولی سفارت اسپانیا در تهران مراجعه کنید و امکان تعیین وقت از طریق تلفن وجود ندارد.
توجه: به دلیل تعداد زیاد متقاضیان در ماه‌های تابستان و هم‌چنین قبل از تعطیلات نوروز، ممکن است تعیین وقت مصاحبه چند هفته طول بکشد؛ علاوه بر این بررسی مدارک و صدور ویزا نیز ممکن است زمان بیشتری بطلبد. بهتر است برای قطعی‌کردن تاریخ سفر، به این زمان‌ها توجه داشته باشید.
اولین مرحله برای درخواست روادید هر کشوری تکمیل فرم درخواست روادید کشور مربوطه است. در زمان مصاحبه، فرم تقتضای ویزا را باید همراه با دیگر مدارک ارائه دهید.
توجه: اگر خانوادگی سفر می‌کنید برای هر کدام از اعضاء باید فرم جداگانه‌ای پر کنید. این فرم باید در دو نسخه باید تکمیل شود.

توریست اسپانیا

مدارک موردنیاز

مدارکی که باید در وقت ملاقات و انجام مصاحبه همراه داشته باشید (علاوه بر فرم) شامل موارد زیر است؛
توجه : از همه‌ی مدارک باید یک کپی هم موجود باشد؛ اصل مدارک بعد از مطابقت به شما برگردانده می‌شود و کپی آن‌ها در پرونده‌ی شما در سفارت اسپانیا می‌ماند.
کلیه‌ی مدارک فارسی باید ترجمه‌ی رسمی انگلیسی شده باشند.
در صورت عدم پذیرش شما برای ویزای اسپانیا، مدارک بازگردانده نخواهد شد.
شناسنامه ایرانی
گذرنامه؛ اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از پایان مدت زمان ویزای درخواستی باشد. دو سری کپی از صفحات یک تا سیزده گذرنامه باید همراه مدارک باشد.
دو قطعه عکس رنگی
توجه: در صورتی که اسامی همراهان در گذرنامه‌ی درخواست‌کننده‌ی روادید ذکر شده باشد، برای هر کدام از همراهان باید دو قطعه عکس رنگی در مدارک موجود باشد.
ویژگی‌های ضروری عکس مورد نظر: عکس رنگی، زمینه سفید، تمام رخ، کم‌تر از سه‌ماه پیش گرفته شده باشد، کاملاً با ظاهر فعلی صاحب عکس هم‌خوانی داشته باشد، در ابعاد ۴٠ در ۶٠ میلی‌متر،فاصله‌ی بین سطح بالای سر و چانه در تصویر صورت ٣٢ میلی‌متر.
طبق مقررات شنگن، عکس شما بر روی برچسب ویزا چاپ خواهد شد.
دعوت‌نامه ؛ خانواده یا دوست مقیم اسپانیا شما باید اصل فرم دعوت‌نامه را برای شما ارسال کند.
اگر دعوت‌نامه ندارید، برگه‌ی رزرو هتل برای تمام مدت اقامت در اسپانیا یا مدارکی که نشان دهد شما صاحب مسکن در این کشور هستید (مانند سند مالکیت، قبض مالیات ملکی یا قبض عوارض سکونت )برای کودکانی که تنها یا به همراه شخص ثالثی سفر می‌کنند، اجازه‌ی کتبی و رسمی پدر یا مادر یا قیم قانونی.

اسناد رسمی شغلی و منابع مالی؛
گواهی حساب بانکی به نام متقاضی با قید تاریخ افتتاح حساب. (میزان موجودی همراه با صورت گردش حساب)
گواهی اشتغال به کار متقاضی با قید سمت، تاریخ شروع کار، میزان درآمد و کپی لیست پرداخت حق بیمه‌های اجتماعی.
بررسی اولیه‌ی مدارک به منظور صدور روادید دو هفته به طول می‌انجامد؛ ممکن است تا صدور قطعی و تکمیل مدارک چند هفته‌ای بیشتر نیز زمان احتیاج باشد ولی عموماً تا شش هفته بعد از تحویل مدارک به بخش کنسولی، مشخص شده است که شما واجد دریافت روادید هستید یا خیر.

تحصیل در اسپانیا

تحصیل در ایپانیا

کشور اسپانیا با توجه به جدول آمار شرکتهای خدمات مسافرتی و توریستی، در چند سال اخیر جزو پر جاذبه ترین مناطق توریستی کشورهای جهان محسوب می شود. با توجه به موقعیت اجتماعی افراد، نظرهای متفاوتی راجع به دلیل توریستی بودن این کشور بیان شده است اما در مجموع همه آنها به مزیت های یکسانی اشاره می کنند که فقط با توجه به دیدگاه شان مهمترین عوامل را انتخاب که به اختصار در زیر بیان شده است. از مزایای مشترک می توان جاذبه های طبیعی، آب و هوای مناسب، تحصیل در معتبرترین دانشگاه ها با کمترین هزینه، شرایط اقتصادی مناسب و دیگر جاذبه های توریستی در مورد این کشور نام برد.
تحصیل در دانشگاههای معتبر با کمترین هزینه
در شهرهای بزرگ اسپانیا مانند پایتخت آن مادرید و یا بارسلونا و والنسیا دانشگاه های بسیار معتبری با رنکینگ های جهانی زیر 550 وجود دارند که از سراسر دنیا دانشجویان را به سمت خود جذب می کنند. تحصیل در این دانشگاه ها با مزایایی که نسبت به تحصیل در دیگر دانشگاه های اروپا دارد باعث محبوبیت دو چندان آنها شده است که بی شک مهم ترین آن شهریه ناچیز تحصیلات (در صورت بورس شدن) در مقایسه با دیگر کشورهای تراز اول جهان می باشد. شاید یک مقایسه ساده هزینه های تحصیل در کشورهایی همانند انگلستان، استرالیا، کانادا و آمریکا شما را به این مهم برساند که عملاً تحصیل بدون داشتن بورس تحصیلی در این کشورها غیر ممکن می‌باشد.
خدمات ویزا موندیال
• اخذ پذیرش در مقاطع بالای لیسانس
• آماده سازی مدارک جهت اخذ ویزا
• رایزنی با دپارتمان های علمی اکثر دانشگاه ها جهت اخذ چذیرش در مقطع دکترا
• اخذ بورسه از دانشگاه ها
• خدمات ترجمه
• کمک در جهت آماده سازی انگیزه نامه و رزومه
• خدمات پس از ورود در کشور ایتالیا

اطلاعات درباره اسپانیا

اسپانیا با نام رسمی پادشاهی اسپانیا کشوری مستقل و از اعضای اتحادیه اروپا است. این کشور در شبه جزیره ایبری در جنوب غربی اروپا قرار دارد. سرزمین اصلی اسپانیا از جنوب و شرق با دریای مدیترانه و جبل الطارق، از شمال و شمال شرق با فرانسه، آندورا و خلیج بیسکای و از غرب و شمال غرب با پرتغال و اقیانوس اطلس هم مرز است. مرز اسپانیا با پرتغال (به طول ۲۱۲۱ کیلومتر) طولانی ترین مرز یکپارچه در اتحادیه اروپا است.
جغرافیای اسپانیا
کشور پادشاهی اسپانیا با مساحت 555555 کیلومتر مربع، پنجاه و دومین کشور جهان و دومین کشور اتحادیه اروپایی بعد از فرانسه به لحاظ مساحت به شمار می آید. این کشور در کناره های دریای کان تابریا (در شمال) اقیانوس اطلس (در غرب) و دریای مدیترانه (در شرق و جنوب) مجموعاً 5755 کیلومتر ساحل دارد. آب و هوا در شمال اسپانیا معتدل بوده و بخشهای مرکزی، جنوبی و شرقی دارای آب و هوای مدیترانه ای می‌باشد.
اقتصاد
اسپانیا بزرگترین تولید کننده روغن زیتون جهان است. اسپانیا در سال ۲۸۹۱ به جرگه کشورهای اتحادیه اروپا پیوسته است. اسپانیا کشوری توسعه یافته است و نهمین قدرت اقتصادی دنیا و پنجمین قدرت اقتصادی اروپا محسوب می‌شود.

مذهب
اغلب مردم این کشور کاتولیک هستند.

شهرهای اسپانیا
این کشور به موجب قانون اساسی به 71 ایالت خود مختار تقسیم میشود. هریک از ایالت های هفده گانه مذکور دارای مجلس ایالتی و دولت محلی میباشند. پایتخت اسپانیا شهر مادرید، زبان رسمی این کشور اسپانیایی و شهرهای مهم آن بارسلون، سویا، مالاگا، گرانادا، ثاراکوثا، تولد، سان سبستیان، سگویا، والنسیا و بیلبائو است.
مردم اسپانیا
کشور اسپانیا با 50 میلیون نفر، پنجاه و ششمین کشور جهان و پنجمین کشور اتحادیه اروپایی از لحاظ جمعیت به شمار میرود. بر اساس قانون اساسی اسپانیا هیچ مذهبی دین رسمی این کشور نمیباشد ولی آزادی مذهبی تا حدودی که نظم اجتماعی شناخته شده در این قانون را به خطر نیاندازد تضمین گردیده است و این درحالی است که بیش از 59% از مردم آن کاتولیک هستند. مردم این کشور به هیچ وجه نژاد پرست نیستند و برخلاف برخی کشورهای اروپایی، با تمام افراد خارجی برخورد بسیار خوبی دارند که این مورد یکی از ویژگی های زندگی در اسپانیا می باشد.

مردم اسپانا

اقامت و زندگی در اسپانیا

این کشور از اعضای اتحادیه اروپایی و نیز عضو کشورهای پیمان شنگن است. داشتن اقامت دانشجویی در این کشور شما را قادر می سازد تا بدون ویزا و کنترل گذرنامه به اکثر کشورهای اروپایی سفر کنید. اسپانیا یکی از مرفه ترین، امن ترین و زیباترین کشورهای جهان است که علاوه بر استانداردهای بسیار بالا از نظر سطح زندگی و آسایش مردم، یکی از پرجاذبه ترین کشورهای جهان برای گردشگران به شمار می آید.
5 مزیت تحصیل در اسپانیا
1. قرار گرفتن در بین ۱۰ مقصد اول دنیا برای تحصیل
2. برخورداری از فرهنگ غنی اروپای جنوبی
3. زبان اسپانیایی زبانی بین المللی است که با یادگیری آن دسترسی به دنیای لاتین آسان می شود
4. بهره مندی از انواع آب و هوا از آب و هوای ساحلی و گرم گرفته تا کوههای پوشیده از برف
5. افزایش رشته های میان رشته ای در رشته های دانشگاهی

هزینه زندگی در اسپانیا

هزینه زندگی در بارسلونا با وجود اینکه یک شهر کاملاً بزرگ و توریستی می‌باشد و امکانات زیادی دارد در مقایسه با کشورهای دیگر اروپا بسیار پایین است. یک اتاق در منطقه خوب بارسلونا که همان منطقه دانشگاهی میباشد (300-250 یورو در ماه) به همراه هزینه آب و برق و گاز است. هزینه خوراک و پوشاک بطور متوسط برای هر نفر ماهیانه 200-150 یورو می‌باشد.
کل هزینه یک نفر در بارسلونا با امکانات یک شهر بزرگ و توریستی 500 یورو می‌باشد که با این مبلغ یک نفر به راحتی می‌تواند زندگی نماید. امکان کار در خارج از محیط دانشگاه نیز وجود دارد و حقوق متوسط برای کارهای پاره وقت (4 ساعت در روز به غیر از شنبه و یکشنبه که تعطیل است) ماهیانه 600 یورو می‌باشد و هیچ مشکل قانونی برای کار دانشجویان وجود ندارد.

دانشگاه های اسپانیا

دانشگاه های گروه یک (ممتاز)

Universidad de Alcala de Henares
Universitat Autonoma de Barcelone
Universidad Complutense de Madrid
Universitat de Barcelona
Universidad de Cantabria
Universidad de Extremadura
Universidad de Granada
Universidad de Las Palmas de Gran Canaria
Universidad de Murcia
Universidad de Salamanca
Universidad de Santiago de Compostela
Universidad de sevilla
Universitat de Valencia
Universidad de Valladolid
Universidad de Zaragoza
Universidad del Pais Vasco
Universidad Politecnica de Madrid
Universitat Politecnica de Catalunya
Universidad Politecnica de Valencia
Universidad Autonoma de Madrid


رنکینگ این دانشگاه ها در سایت QS

رتبه دانشگاه های اسپانیا

ویزای کار در اسپانیا

کار در اسپانیا

کار در اسپانیا:

ویزای کار در کشور اسپانیا از چند طریق صورت می گیرد یکی از راه های اخذ ویزای کار این است که شخص در کشور اسپانیا یک دعوت نامه کاری از یک شخص واجد شرایط که دارای شرکت معتبر در اسپانیا است دریافت نماید که شخص نیز باید شرایط لازم را داشته باشد . یکی دیگر از شرایط لازم پذیرفته شدن برای ویزای کار این است که در آگهی پذیرفته شوید که طی مراحلی که ابتدا ۳ ماه در داخل کشور سپس ۳ماه در اتحادیه اروپا آگاهی شود اگر شخص مورد نظر پیدا نشود از ایران یا کشور دیگر نیرو می گیرند ، وقتی شخص در این آگهی پذیرش شد می تواند برای اخذ ویزا اقدام نماید. پیدا کردن کار فرما در اروپا شرایط خاصی دارد که در ادامه مطالب به طور کامل بررسی خواهیم کرد و کارفرما پس از آگهی شغل خود باید برای استخدام شخص متقاضی، حقوقی را در نظر بگیرد که کل هزینه های شخص و خانواده ی شخص را در بر داشته باشد. این حقوق باید پس از کسر هزینه مالیات محاسبه گردد که آیا برای مخارج شخص مهاجرت کننده کفایت می کند یا خیر ؟
بنابراین چنانچه عنایت فرمودید در کشور اسپانیا اخذ ویزای کار امری حقوقی است که باید مراحل قانونی و حقوقی آن سپری گردد و اساساً باید کارفرما این امکان را داشته باشد که برای کارمند تقاضای اسپانیا باید مجوز داشته باشد که برای کارگر متقاضی تقاضای ویزای کار کند. در اصطلاح شخص کارفرما در کشور اسپانیا باید بتواند اسپانسر شود. در کل اقدام برای ویزای کار بدون داشتن اسپانسر امری سخت است.
شما اگر مایل هستید این روش را انتخاب کنید کل پروسه اخذ ویزای کار بین ۲ تا ۹ ماه به طول می انجامد که شخص متقاضی می تواند بعد از چند سال ( معمولا ۲ تا ۵ سال) تقاضای اقامت دائم کند و با قوانین کنونی این امر به راحتی مقدور می باشد.
اخذ ویزای کار روش دیگری هم دارد ، اخذ ویزا از طریق مهارت یا تخصص می باشد که در برخی از کشور ها مانند استرالیا ،کانادا و دانمارک امکان پذیر می باشد.
ویزای این راه معمولا به نام ویزای مهارت خوانده می شود. (skilled worker) این ویزا در کشور های مختلف فرق دارد و در مورد کشور اسپانیا این امر در حل حاضر در شرایط سختی به سر می برد.
یکی از راه هایی که وجود دارد این است که ما بتوانیم در کشور اسپانیا کار فرما را پیدا کرده و به طور قانونی بتوانیم در آن کشور مشغول به کار شویم این است که به عنوان دانشجو وارد کشور اسپانیا شویم و چون در حین تحصیل اجازه کار نیمه وقت داریم می توانیم به محض این که شغلی آگهی شد آن را درخواست کنیم یا صبر کنیم که وقتی درسمان تمام شد از کارفرما در کشور اسپانیا درخواست کار کنیم، این راه از جمله راه های بسیار مناسب می باشد زیرا پس از ورود به کشور اسپانیا شخص چون به عنوان دانشجو وارد کشور شده است فرصت دارد تا شغل مورد نظر خود را پیدا کند و آن را تا پس از اتمام تحصیلات خود ادامه دهد تا زمانی که بتواند از طریق این شغل اقامت کاری اخذ نموده و پس از پرداخت مالیات به مدت ۳ تا ۴ سال برای اخذ اقامت دائم اقدام نماید. در نهایت راه های دیگری نیز برای ورود به کشور اسپانیا نیز وجود دارد که در این مقاله مختصر نمی گنجد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد اخذ ویزای اسپانیا با ما تماس بگیرید. 80 10 85 88 - 021


  • ۹۶/۰۶/۲۳
  • ویزای فنلاند

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

متاسفانه به علت عملیات بروزرسانی، موقتا امکان ارسال نظر و نظرسنجی مطالب غیر فعال می باشد.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی